Mail: info@mitchkalf.nl

Cloud diensten

Altijd en overal bereikbaar zijn

Clouddiensten zien we steeds meer in de zakelijke omgeving opduiken. Dat is geen verrassing gezien de vele voordelen.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken
Uw medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Of dat nu op kantoor is, op een flexplek of vanuit huis. U bent eveneens niet meer gebonden aan de openingstijden van de winkel of het bedrijf. Via een internetverbinding kunt u altijd en overal bij uw documenten.

Lagere investeringen
In plaats van te investeren in eigen servers met onderhoudscontract, personeel, updates en andere kosten kunt u ook een cloud server nemen. Een cloud server is veelal goedkoper en zijn de opstartkosten vrijwel nihil.

Minder technische kennis nodig
Als bedrijf heeft u niet altijd alle technische kennis in huis voor updates of bij calamiteiten. Dit koopt u in bij een specialist zoals een systeembeheerder. Door het gebruik van clouddiensten hoeft de beheerder minder aandacht te besteden aan de techniek en kan zich meer bezighouden met het leveren van toegevoegde waarde van de dienst voor het bedrijf.

Flexibiliteit
Als uw bedrijf groeit kan een clouddienst met u meegroeien. Extra abonnementen en licenties zijn direct aan te schaffen en te gebruiken door nieuwe medewerkers. Zowel bij een plotse groei als daling in vraag kunt u met clouddiensten beter werken dan met het traditionele server- en licentiemodel.

Milieuvriendelijk
Door gebruik te maken van clouddiensten gebruikt u alleen de serverruimte die u nodig heeft. Dit zorgt voor een betere CO2 voetafdruk. Gebruik van clouddiensten zorgt voor minder energieverbruik dan eigen servers.

Alle voordelen

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Lagere investeringen

Minder technische kennis nodig

Flexibiliteit

Milieuvriendelijk

Webdesign

Uw uitstraling op het internet

De juiste chemie, daar draait het om!

Uniek ontwerp
Een ontwerp wat naadloos integreert in uw huisstijl is essentieel. U wilt tenslotte één gezicht hebben naar uw (potentiële) klanten. Ik zorg voor de perfecte integratie van uw huisstijl in uw website zodat u één gezicht heeft naar buiten.

Lagere investeringen
Een website hoeft niet duur te zijn. Vaak betaald u onnodig veel voor functionaliteiten in uw website die u niet gebruikt. Bij mij betaald u alleen voor wat u nodig heeft.

Compleet eigen beheer
Als de website is opgeleverd is uw website compleet in uw eigen beheer. Geen addertje onder het gras, de website is tenslotte van u.

Kadootje
Als u een website heeft laten maken wilt u natuurlijk ook dat deze vol tot zijn recht komt op het internet. Van mij krijgt u dan ook een jaar lang GRATIS hosting op onze eigen servers én 1 GRATIS .nl domein!

Alle voordelen

Uniek ontwerp op maat

Lage investeringen

Compleet eigen beheer

GRATIS Hosting en domein

Hosting

Met supersnelle SSD schijven

Uw website veilig en snel, dankzij SSD schijven en GRATIS SSL!

Gratis SSL
Als een SSL certificaat voor ons gratis is, dan vragen wij er ook geen geld voor. Let's Encrypt staat geïnstalleerd op onze webservers waardoor een SSL certificaat makkelijk en snel gratis aan te vragen is. Dit is goed voor uw Google positie en wekt vertrouwen bij uw bezoekers.

Lagere investeringen
Ruimte op onze server is beschikbaar vanaf 1 euro per maand. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen voor ruimte. Mocht u groter worden en u wilt meer ruimte, dan is dit snel geregeld en wordt alleen de resterende periode berekend.

Controlepaneel
In ons controlepaneel kunt u alles voor uw website zelf regelen. Zo kunt u uw domein aanvragen, verhuizen of opzeggen maar ook kunt u ruimte toevoegen aan uw website.

Backup
Een foutje gemaakt op de website? Per ongeluk iets verwijderd wat op de website hoort te blijven staan? Geen probleem! Van alle servers wordt er s' nachts een back-up gemaakt naar een externe locatie welke 7 dagen bewaard worden.

Alle voordelen

Snelle SSD schijven

Gratis SSL

Makkelijk controlepaneel

Lage investering